23 Березня 2023
Новини

Зеленський побував на Херсонщині: що сказав

Зеленський побував на Херсонщині: що сказав

Херсонську область 23 березня відвідав президент Володимир Зеленський та пообіцяв поступово відновити все, що знищили окупанти.

Про це інформують Зеленський у Telegram та на сайті Офісу президента.

"Робоча поїздка на Херсонщину. Село Посад-Покровське, де внаслідок повномасштабної агресії росії пошкоджено багато будинків та об’єктів соціальної інфраструктури. Поспілкувався з місцевими мешканцями про актуальні питання та потреби. Усе відновимо, усе відбудуємо. Так само, як і кожне місто і село, яке постраждало від окупантів", - сказав Зеленський.

Повідомляється, що зараз у Посад-Покровському відновлюють електро- та водопостачання, відбудовують медичну амбулаторію і що вже в село повертаються люди. 

Зеленський заявив, що основні роботи намагатимуться виконати до зими. Пріоритетом визначили повернення мешканцям світла. А питну воду поки даватимуть за графіком.

Також повідомили, що Зеленський провів координаційну нараду з питань безпеки та ліквідації наслідків російських ударів і заслухав доповідь військового командування про оперативну обстановку в області.

Президент також вручив державні нагороди українським військовим, які беруть участь в обороні Херсонської області. А захисники подарували Зеленському годинник із зображенням герба України та мапи Криму, який виготовили з частини ствола підбитої ворожої гармати. 

Нагадаємо, 22 березня Володимир Зеленський відвідав на Донеччині передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку, нагородив там героїв, які захищають Україну, а також навідав поранених бійців.

Під час робочої поїздки на Донеччину президент провів координаційну нараду з питань соціально-економічної та актуальної безпекової ситуації в регіоні.

Також Зеленський 22 березня прибув у Харків, де передав міському голові Ігорю Терехову почесну відзнаку "Місто-герой України".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією, володимир зеленський, Відео T1.ua
В тему