17 Березня 2023
Новини

Великих запасів ракет, які були до цього, росія вже не має, - ГУР

Великих запасів ракет, які були до цього, росія вже не має, - ГУР

Із початку вторгнення тактика росіян щодо застосування ракет помітно змінилася.

Якщо раніше вони могли влаштовувати масовані атаки щотижня, то тепер це приблизно раз на місяць або рідше. Запаси ракет у ворога сильно зменшилися. Про це заявив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький в етері національного телемарафону, - пише Слово і Діло.

«Удари будуть, але їхня масованість залежатиме від запасів, які росія накопичує. Якщо раніше вони могли завдавати ударів щотижня, то зараз раз на місяць, а надалі й рідше», – сказав він.

Скібіцький нагадав, що під час минулого удару окупанти застосували близько 30 ракет, що дорівнює тій кількості, яку росія здатна виготовити за місяць. Він додав, що відповідно «все, що йде з конвеєра, йде для завдання удару».

«У жовтні минулого року основа масованого ракетного удару – це були ракети Х-101, Х-555 та «Калібри». На сьогоднішній день росія використовує весь спектр ракетного озброєння, яке у неї є. Це свідчить про те, що великих запасів ракет, які були до цього, вже не має. Військова розвідка також фіксує, що виробництво ракет на території росії не покриває витрат збройних сил рф», – додав Скібіцький.

Нагадаємо, війська рф масовано атакували Україну ракетами 9 березня. Окупанти застосували одразу шість ракет «Кинджал».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією
В тему

Останні матеріали