17 Березня 2023
Новини

На тимчасово окупованій Херсонщині окупанти грабують будинки

На тимчасово окупованій Херсонщині окупанти грабують будинки

На тимчасово окупованій території України загарбники продовжують масово красти майно з об’єктів державних установ і підприємств, а також помешкань цивільного населення.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у каналі в Telegram.

Вона розповіла, що минулого тижня в населених пунктах Роздольне, Каланчак, Нова Збур’ївка та Гола Пристань Херсонської області під приводом проведення нібито антитерористичних заходів окупанти провели обшуки будинків місцевих жителів, у тому числі тимчасово покинутих власниками.

«Після таких заходів російські військовослужбовці зазвичай намагались придбати продукти та алкоголь у місцевих магазинах, пропонуючи продавцям розрахуватись вкраденими дрібними предметами побутової техніки, столовим посудом, ноутбуками та смартфонами», – зазначила посадовищя.

За її словами, найбільш габаритні вкрадені речі – холодильники, пральні машини, телевізори тощо окупанти вивозили військовими вантажними автомобілями, якими доставлялись боєприпаси. Раніше Ганна Маляр заявила, що окупанти розуміють масштаби втрат, тож відмовляються йти у наступ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією, крадіжка
В тему