3 Березня 2023
Новини

На Рівненщині за хабар у $2000 затримали посадовицю військкомату

На Рівненщині за хабар у $2000 затримали посадовицю військкомату

На Рівненщині головна спеціалістка районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вимагала й отримала хабар.

За даними слідства, за 2000 доларів США винагороди посадовиця зобов’язувалася вирішити питання щодо непризову громадянина на військову службу, - інформує прокуратура області.

Крім цього, обіцяла повернути раніше вилучений військовий квиток та видати документи, які слугуватимуть підставою для виїзду військовозобов’язаного за кордон.

Затримали вказану особу в порядку ст.208 КПК України – під час отримання грошових коштів. На цей час вирішується питання про повідомлення їй про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Рівненській області  за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Рівненській області ДСР Нацполіції України спільно з Рівненським зональним відділом Військової служби правопорядку. 

Довідково: санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю  та конфіскацію майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, війна з Росією, хабар, військкомат
В тему