2 Березня 2023
Новини

путін готує засідання Радбезу: що відомо

путін готує засідання Радбезу: що відомо

Екстрене засідання Ради безпеки, яке присвятять "інциденту" в Брянській області, проведе володимир путін.

Варто зауважити, що таку інформацію росЗМІ передало джерело, яке близьке до силових структур росії, інформує 24 Канал. В ЗСУ прокоментували заяви росії.

Так званий губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив, що нібито на територію регіону 2 березня проникла "українська диверсійно-розвідувальна група".

"Сьогодні (2 березня) з України на територію Климівського району до села Любечани проникла ДРГ. Диверсанти здійснили обстріл автомобіля, що рухається. Внаслідок обстрілу один мешканець загинув, поранено десятирічну дитину", – цинічно повідомив губернатор.

російські пропагандистські телеграм-канали з посиланням на "джерела" заявляють, що "диверсанти" нібито обстріляли шкільний автобус, через що загинули двоє людей, одна дитина – поранена. Згодом в адміністрації Брянської області спростували заяви, що під обстріл потрапив шкільний автобус. Там заявили, що учні – на дистанційному навчанні.

Головний рупор кремля дмитро пєсков заявив, що нібито путін вже знає про так званий "інцидент" у Брянській області, адже йому вже "доповіли" Бортніков, шойгу, Золотов. пєскова запитали, чи може "інцидент" змінити статус спецоперації. Рупор російської пропаганди відповів: "Не знаю. Не можу сказати".

У Генштабі Збройних Сил України заявили в коментарі "Бабелю", що наші військові ведуть бойові дії тільки на території нашої держави.

"Усе, що відбувається на росії, – це спротив місцевого населення путінському терористичному режиму, недотримання заходів пожежної безпеки або інші причини, які не залежать від ЗСУ", – заявили в Генштабі ЗСУ.

Наші військові також пояснили, що повідомлення про події на Брянщині є "зухвалою московською провокацією".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, володимир путін
В тему