2 Березня 2023
Новини

На росії заявили про бій з українською ДРГ

На росії заявили про бій з українською ДРГ
Фото ілюстративне
На росії заявили про обстріли й атаку безпілотника та про українських диверсантів, які нібито взяли людей у заручники.

росіяни заявили про проникнення українських диверсантів у Брянську область. За словами губернатора Брянської області Олександра Богомаза, ДРГ нібито обстріляли у селі Любечани автомобіль, вбивши людину й поранивши дитину. Пізніше російські пропагандистські медіа заявили, що диверсанти в магазині цього села начебто взяли людей у заручники, - пише hromadske.

А Федеральна служба безпеки повідомила, що вони разом з військовими «здійснюють заходи щодо знищення озброєних українських націоналістів, які порушили державний кордон». Доказів проникнення ДРГ росіяни не надали. Зрештою видання «Вёрстка» з посиланням на власне джерело повідомило, що через інцидент у Брянській області вирішили скликати екстрене засідання Радбезу рф.

В оперативному командуванні «Північ» нам коментувати заяву росіян відмовилися.

Богомаз заявив, що у селі Сушани безпілотник скинув вибухівку на житловий будинок. Через це будівля нібито спалахнула. Також стався мінометний обстріл села Ломаківка, який пошкодив два домоволодіння, запевняє губернатор.

Водночас губернатор Курської області Роман Старовойт каже, що українці обстріляли ще й селище Тьоткіно. Через це нібито є загиблий та поранений.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією
В тему

Останні матеріали