27 Лютого 2023
Новини

На Київщині співмешканці ґвалтували трьох дітей і змушували їх їсти фекалії

На Київщині співмешканці ґвалтували трьох дітей і змушували їх їсти фекалії

На Київщині жінка та її співмешканець, погрожуючи вбивством, ґвалтували і катували трьох малолітніх дітей.

За даними слідства, мати та її співмешканець тривалий час знущалися з трьох дітей віком 3, 5 та 11 років. Діти проживали в антисанітарних умовах. Їм не давали їжу, натомість змушували їсти фекалії, повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Співмешканці зловживали алкоголем та влаштовували сварки, які часто переростали в бійку на очах у малолітніх дітей.

"Малечу часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими вгору руками. Аби сусіди не чули дитячий плач жінка закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством. Крім того, мати демонструвала дітям свої статеві органи і вчиняла сексуальне насильство над ними", – кажуть правоохоронці.

До суду скерували клопотання про обрання жінці та її співмешканцю запобіжних заходів. Дітей вилучили з родини – вони під опікою патронатних служб.

Фігурантам повідомили про підозру за фактами домашнього насильства, катування, погрози вбивством, передачі малолітніх для експлуатації, зґвалтування, сексуального насильства, розбещення дітей та злісного не виконання обов’язків по догляду за дітьми.

Йдеться про 8 статей Кримінального кодексу України (ст. 126-1, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129, ч. 3 ст. 149, ч. 4, 5 ст. 152, ч. 5 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ст. 166 КК).

Досудове розслідування проводить Головне управління Нацполіції в Київській області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, поліція, згвалтування
В тему