0 0000
Новини

3 жовтня: кого привітати з днем ангела?

3 жовтня: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Данило, Іван, Іларіон, Михайло,  Олег, Тетяна, Федір.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ДАНИЛО

В перекладі означає «божий суд».

Даниїл, Данило – спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями.

Данило не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не тримає.

Перший шлюб не завжди складається вдало.  Любить дітей, але дружині не спішить допоїти з хатніми клопотами. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною з приводу несмачного обіду. П'є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори

ІВАН

Це ім'я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім'ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабості, добра й жорстокості, ніжності й гніву

Івани надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх осторонь.

МИХАЙЛО

У перекладі означає "подібний до Бога". 

В основному, Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ благополучної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб'єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок. 

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних ітаінтелігентних друзів, яким відданий назавжди. Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточуючими у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

ОЛЕГ

Олег (у перекладі – «священний») рідко піддається емоціям, і тому серед носіїв цього імені багато людей логічного складу розуму. Буває досить цікаво спостерігати, як така аналітичність поєднується з романтизмом, до якого нерідко схиляє Олега його "високе" ім'я.

Олега важко назвати занадто честолюбним, у більшості випадків його самолюбність не хвороблива. Він все ж не особливо прагне довести свої достоїнства кому-небудь, вважаючи за краще спокійно йти до своєї мети. Любить попрацювати на публіку. Зазвичай тут йому допомагає врівноваженість характеру і спокійна дотепність.

Серед носіїв цього імені мало конфліктних і некомунікабельних людей, іноді навіть здається, що ім'я Олег спеціально створене для того, щоб згладжувати гострі кути. В той же час, воно наділяє свого власника достатньою силою і умінням у разі чого постояти за себе, просто усе це відбувається без надриву і досить легко.
Бувають, правда, випадки, коли у

Нерідко в Олегові прокидаються "командирські рефлекси", що особливо можливо після армійської служби. Він уміє цінувати свою самостійність, і це в сімейному житті може призвести до того, що у будинку не буде кого-небудь головнішого.

У професійному плані він може знайти себе в найрізноманітніших сферах, що вимагають самостійності і логіки.

ТЕТЯНА

Ім'я за однією з версій має давньогрецьке походження й означає "упорядниця, засновниця".

Тетяна - емоційна дитина, уміє постояти за себе, практична й принципова. Але принципи її багато в чому залежать від настрою. Серед ровесників намагається бути лідером. Важко переносить одноманітність і тому прагне відвідувати спортивні секції, хореографічний гурток, курси рукоділля.

ФЕДІР

Ім'я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему