17 Лютого 2023
Новини

На що спрямують гроші, які пожертвував Леонардо Ді Капріо

На що спрямують гроші, які пожертвував Леонардо Ді Капріо

Гроші, які пожертвував до фонду Олени Зеленської актор Леонардо Ді Капріо, спрямують на допомогу українським дітям.

У повідомленні не вказана сума, яку пожертвував голлівудський актор. Однак, кошти Леонардо Ді Капріо підуть на допомогу дітям, які постраждали від війни та від дій російських окупантів. Про це йдеться на сторінці «Фундація Олени Зеленської» у Facebook.

«Дякуємо Леонардо Ді Капріо за нещодавній внесок у Фонд Олени Зеленської на підтримку народу України. Його внесок у підтримку молодих людей, життя яких розірвала війна. Це допоможе тим дітям, які найбільше постраждали від війни», – йдеться в повідомленні.

Фундація підтримує всі дитячі будинки сімейного типу в Україні, де діти ростуть у справжній сімейній атмосфері. Вона також координує свої зусилля з державою, яка наразі рухається в напрямку відходу від виховання дітей у дитячих будинки радянського типу та інтернатах. Мета – заміни такі інституцій на прийомні сім’ї і дитячі будинки сімейного типу.

Нещодавно у фундації запустили пілотний проєкт із забезпечення житлом десяти дитячих будинків сімейного типу, приміщення яких були повністю зруйновані внаслідок російської російської збройної агресії в Україні.

Раніше Леонардо Ді Капріо пожертвував 10 млн доларів для ЗСУ. Також понад мільйон доларів українським дітям пожертвувала письменниця Джоан Роулінг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, сша, актор, олена зеленська, діти
В тему