15 Лютого 2023
Новини

У Луцьку на два приміські маршрути шукають перевізників

У Луцьку на два приміські маршрути шукають перевізників

У Луцьку на приміські маршрути до сіл Боголюби та Заболотці шукають перевізників. 

Рішення оголосити конкурс на перевезення за цими маршрутами прийняли на засіданні виконавчого комітету Луцькради у середу, 15 лютого, - пише Конкурент.

Перевізників шукають на маршрути:

  • №52 «Конякіна (АС № 1), Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Володимирська, с. Забороль, автомобільна дорога Н-22, с. Шепель, с. Заболотці (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна (АС № 1) та у с. Заболотці)»
  • №57 «Карбишева, Конякіна, Карпенка-Карого, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Шевченка, Чернишевського, Ковельська, с. Зміїнець, с. Боголюби (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та у с. Боголюби)».

Участь у конкурсі можуть брати автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2. Перевізник зобов'язаний встановити у своїх автобусах GPS-трекери, щоб транспорт можна було відстежувати онлайн. Принаймні один з автобусів на кожному маршруті має бути пристосований до перевезення осіб з інвалідністю.

Документи можна подавати до 3 березня 2023 року. Результати конкурсу стануть відомі 4 квітня 2023 року. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт
В тему