26 Січня 2023
Новини

Як минула ніч в областях України

Як минула ніч в областях України
Фото ілюстративне

Низку областей України в ніч проти 26 січня обстріляли російські окупанти.

Про це відомо з даних ОВА.

Київщина: вночі над Київщиною збили близько 15 ворожих БПЛА. Попередньо, без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури.

Херсонщина: окупанти 36 разів обстріляли територію області — 2 загиблих, 5 поранених. У Херсоні пошкоджені будинки

Запоріжжя: вночі окупанти завдали 2 ракетні удари (попередньо ракетами С-300) по Павлівській громаді Запорізького району. Пошкоджено один з об’єктів енергетичної інфраструктури. Вчора вдень росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю. Зруйновано приватний будинок. Під його завалами загинула 34-річної місцева жителька, людина з інвалідністю.

Донеччина: вчетверте з повномасштабного вторгнення росіяни обстріляли лікарню в Іванівці під Краматорськом. Там було 20 пацієнтів, ніхто не постраждав. У Вугледарі пошкоджено 17 будинків ,  у Богоявленці — 8. У Бахмуті — 1 загиблий та 1 поранений. У Парасковіївці — 4 поранених, пошкоджено 6 будинків, у Васюківці — 4 будинки, у Никифорівці — ще 1. 

Миколаївщина: вчора росіяни гатили з мінометів та РСЗВ по населеному пункту й акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Харківщина: минулої доби ворог продовжував обстріли прикордонних населених пунктів Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Пошкоджені житлові будинки. Вночі у Куп'янську зафіксовано «приліт» ракети, попередньо С-300. Без жертв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему