11 Січня 2023
Новини

З Луганщини не випускають окупантів, у яких закінчився термін служби

З Луганщини не випускають окупантів, у яких закінчився термін служби

З Луганщини окупантів, у яких добіг до кінця термін служби, на кордоні не випускають додому.

Про це інформує Луганська обласна військова адміністрація.

"Військових рф, у яких добіг кінця строк служби, не пропускають на кордоні додому", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що зокрема на це жалілися чоловіки з Башкирії. російські вояки зазначили, що їх затримали на кордоні і не пускають в росію.

Також повідомляється, що окупанти посилюють тиск на підприємців за користування гривнею, а останні цивільні лікарні області переобладнують під шпиталі, щоб лікувати велику кількість своїх поранених.

Зокрема, нещодавно росіяни захопили лікарню у Вознесенівці (колишньому Червонопартизанську). Також, за даними Центру національного спротиву, окупанти з метою дискредитації ЗСУ, можуть обстріляти одну з лікарень області, де ще є цивільне населення.

Минулої доби росіяни на Куп’янському напрямку обстрілювали райони Новоселівського і Стельмахівки, а на Лиманському напрямку – Макіївку, Невське і Червонопопівку.

Водночас, в ОВА повідомили, що за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районі Стельмахівки. Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження противника, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Українські ракетники і артилеристи уразили 3 пункти управління, 2 позиції російських ракетних військ та артилерії і 8 районів зосередження живої сили окупантів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луганськ, війна з Росією
В тему