0 0000
Новини

На Кубані знайшли сім'ю канібалів: були з'їдені близько 30 осіб

На Кубані знайшли сім'ю канібалів: були з'їдені близько 30 осіб

У Краснодарському краї розкрили сім'ю, яка, імовірно, вбивала і їла людей протягом 20 років.

Співробітники поліції з'ясували, що кубанська сім'я вбила, за попередніми даними, 30 людей. Як пише ряд ЗМІ, канібали робили з жертв заготовки. До редакції надійшла інформація від читача, який повідомляє, що сім'я пов'язана з історією про "людожера", чий телефон виявили раніше на вулиці Рєпіна. Чоловік біля літнього училища втратив телефон, на якому зберігалися фото вбивць з розчленованими трупами. В ході розслідування поліція виявила тіла семи жертв канібалів.

 

 

- Жінка з фотографій упізнала більше 30 жертв, яких вона з чоловіком вбивали, а потім їли тіла. Потім приїхала психолог з Новгорода і розкрутила на розмову дружину вбивці, яка і впізнала близько 30 жертв, які вважалися безвісти зниклими. І за ніч слідча група розкопала 7 трупів. Вдома у них знайшли безліч телефонів жертв, різні відеоуроки і рецепти приготування людського м'яса і тд. Так на фото дата стоїть 28.12.1999. Ця ж жінка весь цей час працювала медсестрою в льотному училищі і імовірно курсантів-льотчиків годувала тушонкою з людського м'яса. Ці нелюди більше 20 років людей жерли, - повідомило джерело.

СУ СК РФ по Краснодарському краю поки перевіряє інформацію і не може дати спростування або підтвердження страхітливому інциденту. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали