8 Грудня 2022
Новини

На росії визнали вразливість Криму перед атаками України

На росії визнали вразливість Криму перед атаками України
«Ризики нападу» на окупований Крим та Севастополь, як заявив речник президента росії дмитро пєсков, залишаються.

Про це повідомляє російський Interfax.

«Ризики, безумовно, є, бо українська сторона продовжує свою лінію на організацію “терористичних актів”. Але, з іншого боку, інформація, що надходить, говорить про те, що вживаються ефективні заходи щодо протидії», — розповів пєсков. 

За інформацією «Крим.Реалії», вранці 8 грудня над центральною частиною Севастополя пролунав потужний вибух.

Як повідомляє кореспондент «Крим.Реалії», за кілька секунд до того, як пролунав вибух, було чути гучний протяжний звук, схожий на пуск ракети. 

До слова, в червні міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна хоче повернути усі свої землі, включно з Кримом, але для цього знадобиться нова зброя від партнерів.

За його словами, повернути окуповані території планують у три етапи. Першим кроком буде стабілізація ситуації на місцях. Другим — відбиття російських військ на позиції до вторгнення 24 лютого. На третьому етапі проводитимуться обговорення з партнерами України щодо звільнення Криму.

Водночас він уточнив, що військовий спосіб повернення Криму не розглядається.

У листопаді президент Володимир Зеленський зазначив, що готовий розглянути варіанти повернення анексованого росією Криму невійськовим шляхом, проте закликає не витрачати час на варіанти, які не передбачають деокупації півострова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, війна з Росією
В тему

Останні матеріали