8 Грудня 2022
Новини

росію виключили ще з однієї міжнародної організації

росію виключили ще з однієї міжнародної організації

Із Парламентської асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) виключили російську федерацію.

Про це повідомив у Facebook член української делегації, народний депутат Олександр Маріковський.

«Щойно ми – депутати від Верховної ради України, що зараз воюємо на найбільш проросійському міжнародному майданчику - асамблеї PABSEC витравили тварюк з цієї організації. Ми командою на чолі з Анною Пуртовою щойно зробили неймовірне! Емоційно послали за крейсером москва», – йдеться в повідомленні.

Парламентську асамблею Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) створили 26 лютого 1993 року. До її складу входять 12 країн: Албанія, Азербайджан, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Молдова, Румунія, росія, Сербія, Туреччина та Україна.

Також він повідомив, що українська делегація зірвала голосування за підтвердження представника росії Михайла Ємельянова на посаді заступника генерального секретаря ПАЧЕС.

Нагадаємо, 1 грудня Верховна рада закликала держави світу визнати рф країною-спонсором тероризму, виключити її зі складу ООН і реформувати організацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Світ
В тему

Останні матеріали