6 Грудня 2022
Новини

Біля «Ягодина» ремонтують дорогу

Біля «Ягодина» ремонтують дорогу

На під’їзді до пункту пропуску «Ягодин» волинські дорожники асфальтують 2,5 км дороги М-07.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

«Сьогодні дорожня техніка з’явилась ще на одній ділянці автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) неподалік міжнародного пункту пропуску «Ягодин – «Дорогуськ» через українсько-польський державний кордон. Між населеними пунктами Коцюри і Римачі на відтинку протяжністю 2,5 км укладаємо вирівнювальний шар асфальту. Дорожники працюють на лівому проїзді, що має дві смуги руху в одному напрямку (зі сторони пункту пропуску)», – йдеться у дописі.

Роботи виконує підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

«Значне збільшення потоку вантажного транспорту цією автодорогою призвело до руйнування дорожнього покриття на під’їзді до пункту пропуску. Аби усунути умови, що загрожують безпеці учасників дорожнього руху, наразі асфальтуємо його в межах експлуатаційного утримання», – пояснили у Службі автомобільних доріг Волині.

Водночас на автодорозі М-07 поновлюють дорожнє покриття на майже 2-кілометровій ділянці безпосередньо перед пунктом пропуску «Ягодин» – «Дорогуськ», а також влаштовують широке укріплене узбіччя між населеними пунктами Старі Кошари і Підгородне.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, дорога
В тему

Останні матеріали