6 Грудня 2022
Новини

Як Зеленський привітав українських захисників із Днем ЗСУ

Як Зеленський привітав українських захисників із Днем ЗСУ
Фото ілюстративне

Володимир Зеленський із Слов'янська 6 грудня привітав військовослужбовців Збройних сил України.

Про це пише 24 канал.

"Шановні офіцери, солдати, сержанти та всі військовослужбовці. Шановні ветерани! Від щирого серця, від імені всієї України я вітаю вас з цим великим святом – Днем Збройних Сил. З року в рік ми вклоняємось нашим бійцям, звітуючи з різних місць нашої держави. Також ми завжди згадуємо наших загиблих героїв", – сказав Зеленський.

Він закликав українців вшанувати полеглих захисників хвилиною мовчання.

За словами президента, 30 років, 8 років та 285 днів військові день та вночі боронять нашу землю. Зеленський наголосив, що українці завжди пам'ятатимуть цей подвиг і допомагатимуть роботі захисників.

"Традиційно я зустрічаю цей день на передовій, з нашими бійцями. Сьогодні ми на Донбасі, де зона бойових дій стала більшою, боротьба важчою, а ціна вищою. Проте є те, що лишається незмінним – витримка та відвага військових, а отже наша свобода", – заявив Зеленський.

Він наголосив, що Україна пишається своїми Сухопутними військами, Повітряними силами, Військово-морськими силами, Силами спеціальних операцій, розвідкою, десантно-штурмовими військами тощо.

"Ми пишаємось всіма! Зараз не день ЗСУ, а рік. Це час, коли всі бачать, хто такі українські захисники та захисниці. Я дякую вашим батькам, дружинам та чоловікам, вашим дітям. Всі Україна чекає та вірить", – сказав Зеленський.

Президент пообіцяв, що Україна обов'язково відзначатиме День ЗСУ під мирним небом на вільній землі. За його словами, всі дії захисників ведуть до свободи та перемоги.

"Всі мої слова подяки – для вас. Дякую за все, що ви зробили. Повертайтесь живими! Слава Україні! Слава Збройним Силам! Слава вам, наші захисники та захисниці", – додав Зеленський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: збройні сили україни, донецьк, володимир зеленський
В тему