25 Листопада 2022
Новини

У Куп’янську росіяни влучили в лікарню та дитмайданчик

У Куп’янську росіяни влучили в лікарню та дитмайданчик
На Харківщині по Куп’янську ракетного удару завдали війська рф та обстріляли з артилерії Вовчанськ.
Внаслідок обстрілу пошкоджено лікарню та поранено місцевого жителя. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, по Куп’янську окупанти вдарили вночі та зранку ракетами С-300. Є влучання на території дитячого садка та лікарні. Попередньо — без постраждалих.

За інформацією МОЗ, лікарня через загрози перестала працювати як стаціонар. Торік у медичному закладі зробили капітальний ремонт. Лікарня обслуговувала місто та район, а це понад 120 тисяч людей.

За даними Синєгубова, у Вовчанську внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок. Госпіталізовано із пораненням 66-річного чоловіка. Крім того, ще один 69-річний чоловік підірвався на міні. Його госпіталізували з осколковими пораненнями.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, за минулу добу, 24 листопада, підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах Стельмахівки й Діброви на Луганщині та Білогорівки, Яковлівки, Бахмутського, Бахмута, Опитного, Первомайського, Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки на Донеччині.

Українські військові завдали 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів і двох позиціях їхніх зенітних ракетних комплексів. 

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили чотири пункти управління, два райони зосередження особового складу та ОВТ, станцію розвантаження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та ретранслятор ворога.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, війна з Росією
В тему