25 Жовтня 2022
Новини

На Рівненщині школярка вбивала котів на камеру

На Рівненщині школярка вбивала котів на камеру

На Рівненщині 12-річна дівчина знімала на камеру, як вбиває безпритульних котів.

Відео знущань школярка публікувала на Telegram-каналі, який видалила після розголосу її жорстоких дій в соцмережах.  Зоозахисники написали заяву до Національної поліції, повідомляє організація UAnimals.

"З публікацій у соцмережах та звернень небайдужих громадян нам стало відомо про те, що 12-річна дівчинка з Рівненщини жорстоко поводиться з безпритульними котами, знущаючись і вбиваючи їх на камеру", – йдеться у повідомленні.

Також дівчинка описувала свій намір і бажання вбити кота у соцмережах.

Зоозахисники написали заяву до поліції з вимогою провести перевірку та притягнути до відповідальності батьків або опікунів за невиконання їхніх обов’язків щодо виховання дітей, якщо на це будуть підстави.

"Просимо вас розголосу даної ситуації. А також закликаємо батьків та дорослих привчати дітей до гуманного ставлення до тварин і пояснювати, як правильно з ними поводитись. Адже кожне життя важливе, а вбивство заради розваги – неприпустиме", – наголошують в UAnimals.

Нагадаємо, раніше у Чернівцях 6-річна дівчинка вбила йоркширського тер’єра після 20 хвилин знущань. А на Буковині винесли обвинувальний вирок чоловіку, який жорстоко вбив павича, однак він може уникнути в'язниці. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, школярі, знущання над тваринами, кримінал
В тему