24 Жовтня 2022
Новини

В онлайн-кінотеатрі з'явиться перший український еротичний серіал

В онлайн-кінотеатрі з'явиться перший український еротичний серіал

Перший український еротичний серіал «Острів любові» режисера Олега Бійми з'явився в онлайн-кінотеатрі Takflix.

Серіал складається із 10 серій, кожна з яких – це екранізація творів класичної української літератури, від Ольги Кобилянської і Марка Вовчка до Євгена Гуцала та Гната Хоткевич.

Історії в серіалі відбуваються в різні періоди: у 19 столітті, під час Першої світової війни, у 1990-ті роки, та охоплюють географію «від Карпат до Києва та Миколаєва».

«Для 1995-96 років зняти еротику було чимось новим і зухвалим. Так, коли справа дійде до сексу, камера не загубиться в траві й не покаже вам стелю. Водночас Бійма не переходить межу. Тільки естетика тіл, доторки і любов. А ще Антін Мухарський в панчішках», – коментують у Takflix.

Вартість перегляду – 250 гривень. Також кожен епізод можна подивитися як окремий фільм, тоді «квиток» коштуватиме 85 гривень.

У Takflix запевняють, що якість зображення на сервісі краща, ніж у тих версіях серіалу, що були доступні в інтернеті раніше.

Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів, серед них – трагікомедія «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча та підліткова драма «Стоп-Земля» Катерини Горностай. Також на Takflix ексклюзивно показують екшн-трилер «Байконур. Вторгнення» про українців, які нелегально пробралися на космодром Байконур, фільм з особистих відеозаписів українських бійців в АТО «Зошит війни», фільм про українські балкони «Вхід через балкон» і трагікомедію «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго». Щоб подивитися фільм на платформі, потрібно купити на нього квиток.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кіно
В тему