20 Жовтня 2022
Новини

Українців попереджають про відключення світла

Українців попереджають про відключення світла

По всій Україні через обстріли російських окупантів 20 жовтня запровадять обмеження на електроенергію.

Громадян також попросили мінімізувати споживання світла. Про це написав заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

«Завтра 20.10.2022 по всій Україні вводитимуться обмеження постачання електроенергії», – зазначив він.

Світло закликали економити в усіх областях країни з 7:00 до 23:00, адже, якщо цього не зробити, його тимчасово відключатимуть. Крім того, обмежуватимуть використання вуличного світла.

Також в Укренерго попередили про те, що протягом дня вводитимуть обмеження на світло. Втім, відключення триватимуть не більше 4 годин – з 7:00 до 22:00.

В компанії підкреслили, що з 10 жовтня українська енергосистема зазнала атак ворога більше, ніж за 8 місяців війни. Зокрема, 19 жовтня інфраструктуру знову обстріляли.

«Будь ласка, подбайте про те, щоб до завтра, до 07:00 ранку ви мали заряджені телефони, павербанки, запас води, ліхтарики та батарейки до них. Теплі шкарпетки та ковдри. Будь ласка, повідомте про це всім, хто не користується. соцмережами, щоб вони також були готові», – наголосили у повідомленні.

Нагадаємо, у середу вдень, 19 жовтня, війська рф знову масово атакували Україну. Вибухи пролунали одразу у кількох областях – Київській, Вінницькій, Чернігівській, Івано-Франківській.

Крім того, жертвами атаки росіян 18 жовтня на критичну інфраструктуру Києва стали троє людей, які працювали на енергооб'єктах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, електроенергія
В тему