28 Вересня 2022
Новини

У Запорізькій області на псевдореферендумі голосували лише пів відсотка мешканців

У Запорізькій області на псевдореферендумі голосували лише пів відсотка мешканців

У псевдореферендумі окупантів взяли участь лише 0,5% мешканців окупованої частини Запорізької області.

Про це повідомив мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров.

"Дякую мелітопольцям за незламну позицію супротиву ворогу. Жодна цивілізована держава не визнає ні проведення, ні результати фейкового "голосування"", - сказав він.

Федоров запевнив, що український уряд продовжить виплачувати мешканцям тимчасово окупованих територій пенсії, зарплати бюджетникам і забезпечувати всі соціальні гарантії.

Також, за його словами, завдяки мешканцям, які надають інформацію про зрадників на електронну пошту zradnyk@mlt.gov.ua, владі відомі прізвища всіх колаборантів. Жоден з них не уникне відповідальності, пообіцяв міський голова.

Нагадаємо, 23-27 вересня російська федерація організувала пропагандистське дійство під назвою "референдуми" на тимчасово окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей України про ніби то "приєднання до рф".

Примус людей на цих територіях до заповнення якихось паперів під прицілом російських військових є черговим злочином росії у ході її агресії проти України, грубо порушує Конституцію і закони нашої держави, норми міжнародного права та міжнародні зобов’язання росії, наголосили в МЗС України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему