0 0000
Новини

Точний опис знаків Зодіаку - хочете вірте, хочете перевірте

Точний опис знаків Зодіаку - хочете вірте, хочете перевірте

От цікаво, чи співпадає з вами запропонований опис вашого знаку зодіаку? 

Овни

Агресивні та наполегливі

Товариські. Люблячі. Імпульсивні. Відмінно цілуються. По праву славляться щедрістю і безкорисливістю. До них легко звикнути. Можуть бути гучними. Їм завжди хочеться мати рацію у всьому. Здатні доводити свою точку зору безперервно. Але, незважаючи на це, одні із найчудовіших людей у світі.

Тельці

Велелюбні та непостійні

Люблять тривалі стосунки. Не проти хорошої бійки. Готові боротися за те, що люблять. Часом здатні дістати всіх навколо, але лише для того, щоб привернути увагу. Дуже товариські. Завжди готові допомогти оточенню у важку хвилину. Вони люблять спати і можуть бути дуже ледачими.

Близнюки

Суперечливі натури

Вміють любити, як ніхто інший. Вміють слухати. Люблять заплутувати інших людей. Не люблять битися, але здатні збити вас з ніг пристрасним поглядом. Завжди щасливі. А ще – дуже галасливі. Балакучі. Товариські. І здатні пробачити все, що завгодно. Вони завжди погодяться на вечірку. І їхня усмішка здатна підкорити будь-яке серце.

Раки

Втілення краси та шляхетності

Люблять, як правило, всього один раз, зате на все життя. Дбайливіших за них ви не зустрінете нікого і ніколи. Дуже креативні – можуть з однаковою ймовірністю стати як великим артистом, так і великим божевільним. Обожнюють секс і часто ним займаються. Досить непередбачувані. Їхні хобі найчастіше досить дивні. Зате вони дуже веселі і завжди є душею компанії. Якщо ви зустріли таку людина – ні за що її не відпускайте!

Леви

Царі звірів і людей

Люблять поговорити. Привабливі і пристрасні. Люблять розслабитися. Як правило, щасливі, але коли в їхньому житті настає чорна смуга, бувають дуже похмурими і буркотливими. Здатні впоратися з чим завгодно. До них легко призвичаїтися. Вони привабливі. З ними не варто ворогувати. Їх не так просто покохати... Але вони того варті.

Діви

Ті, що очікують

Люблять домінувати в будь-яких стосунках. У них можна закохатися в першого погляду. Люблять грати з долею і ризикувати. Не люблять, коли з ними сперечаються. Вони поважають інших людей, але цю повагу легко втратити, обдуривши їхню довіру, а повернути її не так просто. Вони нічого не пробачають і ніколи не забувають. Зате таких, як вони, більше ніде не знайти.

Терези

Любителі балансу

Вони вміють любити, як ніхто інший. У них свій шарм. Однак намагайтеся з ними не сваритися, бо вони можуть довести вас до сліз. Терези здатні як влаштувати хаос, так і навести лад. Це найвірніші друзі. Але і образу вони здатні пам’ятати довгі роки.

Скорпіони

Ті, до кого легко призвичаїтися

У них дуже гарне почуття гумору. Вони вважають, що в цьому житті треба все спробувати. Люблять, щоб про них піклувалися. Енергійні. Передбачувані. Люблять веселитися, хоча часом перегинають палицю. Дуже люблять, коли у них багато грошей, майстерно їх заробляють – але і витрачають теж непогано! Заради коханої людини готові піти на все.

Стрільці

Активні та мінливі

Легко виходять з себе і не терплять дурнів. І якщо вони не мають настрою, тримайтеся від них якнайдалі. Вони люблять сильно і пристрасно, хоча часто намагаються це приховати, вважаючи слабкістю. Багато чого бояться, але намагаються цього не показувати.

Козоріги

Пристрасні коханці

Люблять побурчати і часом можуть набриднути до чортиків. Ліниві і не люблять напружуватися, але якщо вже працюють, то тільки з повною самовіддачею. Вони горді, але здатні на розуміння, дуже милі. Їм просто неможливо протистояти. Люблять настільні ігри, дуже люблять в них перемагати. Уміють готувати, але не хочуть цього робити.

Водолії

Люблять займатися коханням у воді

Гідні довіри. Здатні на важку працю. Готові взятися за будь-яку роботу. Пишаються тим, що роблять. Люблять влаштовувати безлад. Часто відкладають все «на потім». Чудові коханці – якщо не заснуть, ледь діставшись до ліжка. Напружені мислителі. Частенько полюбляють своїх тварин сильніше, ніж сім’ю.

Риби

Гідний вибір на все життя

Дбайливі і добрі. Розумні. Люблять перебувати в центрі уваги. Привабливі для протилежної статі. Люблять залишати останнє слово за собою. Пристрасні і чуттєві коханці. Часто бувають душею компанії. Найчастіше занадто довірливі і легко ранимі. Загалом вони відмінні друзі, тільки їм варто ретельніше вибирати, з ким дружити. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему