23 Вересня 2022
Новини

Реабілітація «азовців»: українці за вечір зібрали 10 млн грн

Реабілітація «азовців»: українці за вечір зібрали 10 млн грн
На реабілітацію звільнених з російського полону бійців полку «Азов» протягом вечора 22 вересня українці зібрали 10 мільйонів гривень.

Про початок збору патронатна служба «Янголи Азову» оголосила о пів на шосту вечора.

«Наші герої після отриманих травм, катування та голоду в тяжкому фізичному стані! Зараз головне дати їм належне піклування та лікування. Ми разом з вами це зробимо! Наша мета зібрати 10 млн для наших бійців», — йшлося в повідомленні.

У патронатній службі наголосили, що важливо забезпечити звільнених захисників усім необхідним, оскільки в них «немає навіть одягу та взуття». 

Уже за кілька годин у банку для збору українці задонатили необхідну суму в більш як 10 мільйонів гривень.

Всі реквізити для пожертв можна дізнатися тут.

Нагадаємо, Україні вдалося звільнити з російського полону 215 людей, зокрема 108 «азовців». 200 українських військових обміняли на кума путіна Віктора Медведчука, який «вже дав усі можливі свідчення слідству». 5 командирів з «Азовсталі» обміняли на 55 російських військових, які «не мають для нас жодного інтересу». 10 полонених іноземців росія відпустила до Саудівської Аравії.

П'ятеро звільнених із полону командирів зараз перебувають у Туреччині під гарантіями захисту та безпеки президента Реджепа Ердогана й залишаться там до кінця війни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, лікування, маріуполь
В тему