20 Вересня 2022
Новини

Між Донеччиною та Харківщиною «Укрзалізниця» запускає потяг

Між Донеччиною та Харківщиною «Укрзалізниця» запускає потяг
Курсування приміського поїзда № 6801/6802 Лозова — Бантишеве, що з'єднує Харківську та Донецьку області, 20 вересня запускає «Укрзалізниця».

Про це повідомила пресслужба компанії.

З Лозової потяг вирушатиме о 07:30 і прибуватиме на станцію «Бантишеве» о 10:00. Зі станції «Бантишеве» він вирушатиме о 15:45 і прибуватиме до Лозової о 18:20.

Поїзд курсуватиме щодня, крім четверга, з зупинками на станціях «Близнюки», «Дубове», «Гаврилівка», «Язикове», «Барвінкове», «Гусарівка» та з урахуванням усіх зупинкових пунктів.

Нагадаємо, впродовж 19 вересня окупанти обстрілювали населені пункти Харківщини вздовж лінії кордону з рф та лінії зіткнення в Харківському, Куп'янському, Дергачівському та Ізюмському районах. Є поранені та загиблі.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби в Куп'янському районі загинули 2 людей, 3 людей поранені. Крім того, 2 людей в Дергачівській громаді поранені внаслідок підриву на міні.

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Бахмуту на Донеччині. Зруйновані дві багатоповерхівки, під завалами можуть бути люди. На місці працюють рятувальники. Також вночі обстріляли околиці Торецька та Сіверськ: зруйновано два приватних будинки.

Область залишається без газу і частково без води й електрики. За добу в області один загиблий, 12 поранених. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, укрзалізниця, донецьк, харків
В тему