0 0000
Новини

Повідомляйте про корупційні правопорушення!

Повідомляйте про корупційні правопорушення!

Питання боротьби з корупцією посідає одне з перших місць у політиці нашої країни та структурі управління всіх її державних органів, в тому числі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Луцький міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Волинській області звертає Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників Луцького МРВ, 1 ДПРЧ, 2 ДПРЧ, 20 ДПРП Управління ДСНС України у Волинській області Ви можете повідомити письмово за адресою: 43020, м. Луцьк, вул. Електроапарата, 6 або ж звернутися електронним листом на адресу: szvk.vl@mns.gov.ua чи на "телефон довіри"   (0332) 252-011, (067) 811-05-06.

Також повідомляємо про функціонування "телефону довіри"(044) 289-12-41 та електронної скриньки terminova_upk@mns.gov.ua Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

На офіційних веб-сайтах Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області у розділі "Звернення громадян" функціонує рубрика "Інтернет- приймальня", за допомогою якої Ви маєте можливість звернутися до вище названих структур.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали