12 Вересня 2022
Новини

Полк «Азов» заборонив друкувати продукцію з зображенням їхнього шеврона

Полк «Азов» заборонив друкувати продукцію з зображенням їхнього шеврона
В Українському інституті інтелектуальної власності офіційно зареєстроване зображення шеврона полку «Азов» як знак для товарів і послуг в Україні.

Про це заявили у пресслужбі полку.

«Полк «Азов» як правовласник суворо забороняє суб’єктам господарської діяльності будь-якої форми власності здійснювати друк та виготовлення продукції з зображенням шеврона «Азову» без погодження з командуванням», — зазначили там.

І нагадали, що окремий загін спеціального призначення «Азов», згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ, входить до складу військової частини 3057 Національної гвардії.

Товарний знак — це позначення, що використовується для індивідуалізації товарів і послуг. Товарним знаком можуть бути слова, цифри, малюнки, кольорові комбінації.

З погляду закону товарний знак є об'єктом права інтелектуальної власності. Іноді його відносять до права промислової власності.

Володар має право використовувати та розпоряджатися товарним знаком на свій розсуд, а також забороняти користуватися ним іншим.

У разі виявлення незаконного використання товарного знака порушник може понести адміністративну, цивільноправову та кримінальну відповідальність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, нацгвардія, Україна
В тему