1 Вересня 2022
Новини

«Укрпошта» почала продавати благодійні марки «Пес Патрон»

«Укрпошта» почала продавати благодійні марки «Пес Патрон»

На Волині стартував продаж першої благодійної марки в Україні «Пес Патрон».

Погашення марки з найвідомішим псом-розмінувальником України – Патроном відбулося на території головного управління ДСНС України у Волинській області. До заходу долучилися перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко та заступник очільника області Юрій Гупало, - інформує Волинська ОДА.

Цей поштовий випуск Укрпошта присвятила героям-рятувальникам, які разом із чотирилапими помічниками проводять розмінування звільнених територій. Слід зазначити, що марковий аркуш містить 8 різних за сюжетом поштових марок із зображенням Патрона. Його тираж – 1 млн примірників. Волинь отримала 18 тисяч маркованих аркушів.

Марки «Пес Патрон» – перші благодійні в Україні. Зокрема, Укрпошта планує зібрати понад 1 млн євро від їх продажу та придбати автомобіль для розмінування «Armtrac 400», яка може розміновувати до 2400 кв. м. на годину. Решту коштів спрямують на допомогу притулкам для тварин. Таким чином кожен, хто придбає аркуш стане учасником благодійної акції.

Від імені начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, вітаю із сьогоднішніми святами: Днем знань та погашення нової марки. Дякую Укрпошті за ще один спосіб популяризації України у всьому світі, тому що ваша продукція поширюється далеко за межі нашої держави, – зазначив Сергій Мовенко. – Бажаю усім перемоги. Впевнений, що вона не за горами, адже ми йдемо до неї спільними зусиллями».

До слова, на продаж марок та конвертів діють обмеження: у відділеннях та онлайн можна придбати не більше 5 маркових аркушів, 5 листівок, 5 художніх конвертів на одне замовлення. Спеціальні набори зі спецпогашенням можна придбати на онлайн-майданчиках eBay, Amazon та поштовому маркеті Укрпошти в обсязі не більше двох наборів на одне замовлення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, укрпошта, війна з Росією, дснс
В тему