1 Вересня 2022
Новини

В Італії заарештували 11 вілл російського олігарха

В Італії заарештували 11 вілл російського олігарха

Адміністративний арешт на 11 вілл російського олігарха, власника компанії «Акрона» В'ячеслава Кантора наклала влада Італії.

Про це пише Слово і Діло з посиланням на The Moscow Times.

Відомо, що під арешт потрапили, в тому числі вілли, куплені у сім'ї колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.

«Вілли розташовані на курорті Порто-Ротондо на північно-східному узбережжі Сардинії. Одна з них раніше належала матері пана Берлусконі, інша – його молодшому братові Паоло», – зазначають у виданні.

Рада Європи розпорядилася конфіскувати активи Кантора ще у квітні, коли бізнесмен підпав під європейські санкції.

Газета L’Unione Sarda із посиланням на джерела пише, що в будинку в Пунта-Ладі деякий час жили українці, які втекли від війни. Адже дружина мільярдера Ганна Кантор – українка за походженням.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд заборонив перереєстровувати майно компаній і сам бізнес російського олігарха Володимира Євтушенкова, стосовно якого розглядається позов про стягнення в дохід держави активів громадян держави-окупанта.

Додамо, у липні повідомляли, що в рамках санкцій проти росії за її агресію в Україні за обсягом заморожених активів в Європейському Союзі лідирували шість країн - Німеччина, Франція, Австрія, Ірландія, Бельгія і Люксембург. Вони заморозили найбільше активів рф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, італія
В тему