30 Серпня 2022
Новини

Встановили особи ще трьох росіян, які катували мешканців Київщини

Встановили особи ще трьох росіян, які катували мешканців Київщини

Особи трьох російських військових 64-ї окремої мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії рф, які катували і намагалися вбити мирного мешканця під час тимчасової окупації Київської області, встановила Служба безпеки України.

Про це інформує пресслужба СБУ.

"Саме їхнє окупаційне угруповання брало активну участь у масових вбивствах і катуваннях цивільного населення Бучанського району в лютому-березні цього року", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що окупанти викрали чоловіка і декілька днів катували його. До потерпілого застосовували насилля та психологічний тиск.

Коли чоловік виривався з російського полону, загарбники відкрили по ньому вогонь, внаслідок чого він отримав вогнепальне поранення.

До катувань українця причетні Борисов Олександр, 07.03.1999 р.н., Мадяєв Раян, 06.06.2002 р.н., Сулайндзюга Максим, 25.08.1994 р.н.

Наразі встановлено місця перебування росіян. Їм оголошено підозру, тривають заходи для притягнення їх до відповідальності за злочини проти України.

Нагадаємо, 29 серпня Служба безпеки повідомила, що зібрала докази про злочини на ще одного кадировця із загону "Ахмат" Ізнаура Мусаєва, який під час окупації Київщини катував і убив 5-х цивільних у Бучанському районі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, сбу, київ, Відео T1.ua
В тему