25 Серпня 2022
Новини

росіяни обстріляли Оріхів у Запорізькій області: загинув підліток

росіяни обстріляли Оріхів у Запорізькій області: загинув підліток

Оріхів та навколишні населені пункти у Запорізькій області 25 серпня з артилерії обстріляли російські окупаційні війська. 

Про це повідомив голова запорізької ОВА Олександр Старух. Одна людина загинула, ще одна — важко поранена.

Окупанти били з артилерії по населених пунктах кілька годин.

«Загинув 17-річний юнак. Його було тяжко поранено, помер дорогою до шпиталю. Ще одна жінка з селища Преображенка, 66 років, зазнала тяжких поранень під час ворожої атаки», — повідомив Старух.

І додає, що внаслідок обстрілу було зруйновано десятки приватних будинків. Більш детальна інформація має надійти згодом.  

Нагадаємо, південна частина Запорізької області опинилася під тимчасовою окупацією росіян. Зокрема окупанти захопили Енергодар, де розташована Запорізька АЕС, Бердянськ, Мелітополь та низку інших населених пунктів.

Станом на ранок 25 серпня за даними Генштабу ЗСУ на Запорізькому напрямку ворог обстріляв позиції українських військ у районах Комишуваха, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Времівка, Оріхівська, Щербаки.

Також під вогнем опинилися Залізничне, Новосілка, Бурлацьке, Вільне поле, Шевченка та Новоданилівка. Противник завдав авіаударів поблизу Оріхова, Гуляйпільського та Щербаків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему