19 Серпня 2022
Новини

У «Дії» з’являться нові функції: деталі

У «Дії» з’являться нові функції: деталі
У «Дії» з'являться можливості придбати воєнні облігації та ще близько 10 нових функцій.

Про це в ефірі єдиного телемарафону розповів міністр цифрової трансформації Михайло Фелдоров, передає «Суспільне».

Облігації він назвав можливістю для кожного українця допомогти ЗСУ.

«Воєнні облігації працюють дуже схоже на депозит — буде можливість трохи заробити на вкладених коштах. Ми працюємо з різними банками, фінансовими установами. Це буде зручно, в кілька кліків. Це буде нове велике оновлення "Дії"», — зазначив Федоров.

Окрім цього, до запуску готують близько 10 нових послуг, зокрема, щодо шеринга та розмитнення авто, перекладу документів, отримання пенсійного посвідчення.

«Ключові — відновлюємо шеринг авто, тобто можна буде поділитися технічним паспортом на авто з іншою людиною, зробити це в кілька кліків, також зараз тестуємо пенсійне посвідчення, посвідчення про тимчасове місце проживання. Зараз у бета-тестуванні, плануємо незабаром випустити», — розповів міністр.

За словами Федорова, послуга «Розмитнення авто» в «Дії» готова на 90% технічно, попри те, що не ухвалений відповідний законопроєкт.

Нагадаємо, що зараз Мінцифри закликає українців долучитися до бета-тестування документів англійською та шерингу авто в «Дії». Зареєструватися на тестування можна ось тут

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему