16 Серпня 2022
Новини

У Мелітополі зупинилося мовлення телебачення, яке захопили рашисти

У Мелітополі зупинилося мовлення телебачення, яке захопили рашисти
Після двох вибухів біля підстанції зранку 16 серпня в Мелітополі зупинилося мовлення ефірного телебачення, яке захопили росіяни.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров. Вибухи сталися приблизно о 7:00. За попередньою інформацією, пошкоджено транзитний кабель.

російські окупанти взяли під контроль телевізійну вежу, де розташовується місцевий телеканал «МТВ-плюс», 4 березня. Власником каналу є ексдепутат облради від «Опозиційного блоку» Євген Балицький. Спершу він відкрито не підтримував окупантів, а лише сказав, що контролювати канал більше не може.

«МТВ-плюс» зараз ретранслює програми російського телеканалу «Росія-24», а також має 4 години на добу власного ефірного часу.

Балицького ж росіяни поставили як «очільника» окупованої Запорізької області. Українські правоохоронці вже оголосили йому підозру за те, що добровільно перейшов на бік ворога.

Нагадаємо, українські партизани ввечері 9 серпня пошкодили штаб російської керівної партії «Єдина росія», а 12 серпня підірвали одного з очільників штабу Олега Шостака. Він вижив, але зазнав поранень.

Увечері 10 серпня у тимчасово окупованому місті пролунали вибухи, після чого спалахнула пожежа у захопленій росіянами будівлі сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України. А після вибухів 13 серпня в Мелітополі було поцілено ворожі позиції.

Мер міста 14 серпня заявив, що партизани пошкодили міст, яким росіяни перекидали ешелони із Криму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему