15 Серпня 2022
Новини

росіяни знову обстріляли Харків: є поранені

росіяни знову обстріляли Харків: є поранені

Салтівський район Харкова вдень 15 серпня обстріляли російські війська.

Про це повідомив мер Ігор Терехов. Уже відомо про 5 поранених. За його словами, люди були біля зупинки громадського транспорту.

Також у Салтівському районі обстріляли дев'ятиповерхівку: влучили в дах. Попередньо, без жертв. Загорівся гаражний кооператив.

окупанти влучили ще в один двір у Салтівському районі. Пошкоджено скло в автівці та у вікнах в будинках, а також пошкоджений дитячий майданчик. За словами Терехова, військових об'єктів там немає. Очільник області Олег Синєгубов закликає залишатись в укриттях.

Нагадаємо, в ніч проти 15 серпня з російського Бєлгорода запустили у напрямку Харківської області понад 10 ракет. У Слобідському районі Харкова влучили в одне з цивільних підприємств, виникла пожежа.

Декілька ракет влучили у Мерефі: снаряд влучив у землю на території підприємства. Пошкоджено об'єкт інфраструктури та промислову будівлю. Також ракетний удар був у Чугуєві: пошкоджено приміщення заводу та гаражний кооператив.

У Генштабі ЗСУ зранку 15 серпня повідомляли, що росіяни з танків та реактивної артилерії обстріляли низку населених пунктів Харківщини, а також завдали авіаударів біля Ртищівки та Верхнього Салтова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, харків
В тему