4 Серпня 2022
Новини

Обстріли окупантами Чугуєва: загинув громадянин рф

Обстріли окупантами Чугуєва: загинув громадянин рф
Вкотре російсько-окупаційні війська обстріляли місто Чугуїв Харківської області.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Внаслідок цього загинув 58-річний громадянин росії.

Також цієї ночі приблизно о 1:30 ворог обстріляв Харків. У Немишлянському районі міста зафіксували влучання в об'єкт інфраструктури. За попередніми даними, є ще два влучання у відкриту територію в Харківському районі. Постраждалих немає.

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський райони області. Внаслідок цього пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж. По Циркунах окупанти тричі здійснювали артилерійські обстріли.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ворожих обстрілів протягом доби госпіталізували чотирьох людей: трьох жінок у Чугуївському районі та одного чоловіка в Харківському.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог спробував наступати в бік Байрак — Гусарівка. Українські військовослужбовці чинять спротив, бойові дії тривають.

У районі Ізюма окупанти намагалися просунутися у напрямку Довгеньке — Богородичне. Однак отримали відсіч та відійшли з втратами. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, харків
В тему