3 Серпня 2022
Новини

На Херсонщині знищили два склади боєприпасів

На Херсонщині знищили два склади боєприпасів
Фото ілюстративне
У Чорнобаївці та Бериславі Херсонської області ЗСУ знищили два польові склади російських боєприпасів.

Про це повідомило оперативне командування «Південь». Водночас окупанти готуються до контрнаступу на Херсонщині.

За ніч проти 3 серпня українські військові на півдні знищили 19 окупантів, мобільну станцію супутникового зв’язку, протитанковий ракетний комплекс та 2 автівки, зокрема броньовану.

У командуванні розповідають, що ворог продовжує ведення бойових дій на займаному рубежі оборони, створює ударне угруповання на Криворізькому напрямку та хоче не допустити прориву наших військ. Крім того, окупанти планують контрнаступ для виходу на адміністративний кордон Херсонщини.

За ніч росіяни тричі атакували Миколаїв: двічі реактивними системами залпового вогню «Смерч», а перед світанком — зенітно-ракетними системами С-300.

Через це виникли пожежі в гаражному кооперативі та біля елеватора. Вогонь ліквідували. Також зруйновано супермаркет та пошкоджено багатоповерхові будинки, аптеку, магазини, дорожнє полотно і територію кінно-спортивної школи. Інформації про постраждалих немає.

З РСЗВ «Град» росіяни ввечері обстріляли село Петрівське, де постраждали двоє людей. По Орловому та Великій Костромці на Херсонщині і по Очакову на Миколаївщині росіяни вдарили з важкої ствольної артилерії.

У Костромці зачепило дитячий садок та церкву. Пошкоджена лінія електропередач. В Очакові уражено підстанцію, частина міста без електрики. Люди не постраждали.

Чорноморське угруповання окупантів включає 13 кораблів та катерів, що маневрують поблизу південно-західного узбережжя Криму, укриваючись від імовірних атак ЗСУ. Зокрема, у росіян напоготові перебувають два надводних носії ракет «Калібр» та три великих десантних кораблі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, збройні сили україни, херсон
В тему

Останні матеріали