1 Серпня 2022
Новини

Відео з катуваннями українців показали російським полоненим: один зомлів

Відео з катуваннями українців показали російським полоненим: один зомлів

Фрагмент з відео, на якому окупанти катують українського захисника, показали полоненим загарбникам.

Про це відомо з ютуб-каналу Volodymyrа Zolkinа.

Відео з реакцією російських полонених на катування українців оприлюднив український журналіст та активіст Володимир Золкін на своєму ютуб-каналі.

На оприлюднених кадрах видно, як російські загарбники дивляться відео знущання з українського полоненого, а потім одному з окупантів стає зле. Він ледь тримається на ногах.

"Жахливо, це не по людські", – сказав один з полонених.

Зауважимо, що українського бійця, якого катували загарбники, разом з побратимами, які захищали "Азовсталь" перебував в Оленівці. Їх готували на обмін, однак так і не встигли обміняти – росіяни влаштували теракт.

Нагадаємо, росіяни 29 липня підірвали колонію в Оленівці, де утримували полонених українських військових. Після брехні та намагань звинуватити в цьому Україну росія цинічно запросила на місце теракту експертів ООН і Червоного Хреста, хоча раніше сама ж їх туди не пускала.

Внаслідок теракту в Оленівці загинули близько 50 українських військових, ще понад 70 дістали поранення. Президент Володимир Зеленський назвав це вбивство черговим воєнним злочином росії, а в ОП повторили вимогу визнати росію країною-спонсоркою тероризму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, полон
В тему