31 Липня 2022
Новини

«Багато хто з спокійних, миролюбних людей добровільно став до лав ЗСУ», - військова «Голда»

«Багато хто з спокійних, миролюбних людей добровільно став до лав  ЗСУ», - військова «Голда»

Військова з позивним «Голда» проходить службу у 126 окрема бригада територіальної оборони м.Одеса.

«Я народилася та виросла в Одесі. Мої батьки – корінні одесити. З раннього дитинства вони прищеплювали мені любов до нашого прекрасного сонячного морського міста, і куди б не заносило мене потім життя, я завжди мріяла знову повернутися сюди, закутатись у мій улюблений запах акації та моря, пройтися рідною бруківкою по Дерибасівській, посидіти в Палє Роялі, освіжитися молочним коктейлем, прогулятися Приморським бульваром, парком Шевченка, трасою здоров'я, насолодитися відчуттям повного злиття з моїм рідним містом.

Закінчила школу, університет, Працювала перекладачем у Брюсселі, потім повернулася до Одеси, займалася вихованням двох дітей. Відкрила салон краси, який успішно працював до кризи у 2008 році.

У березні 2017 року прочитала на Фейсбуці публікацію про масові цькування бездомних собак, котів та птахів в Україні. Місцем чергового цькування був вказаний пляж "Отрада" міста Одеси. Скооперувавшись з іншими небайдужими до тварин, приїхала до туди, щоб зрозуміти, як можна допомогти ситуації на юридичному рівні. Того дня познайомилася із зоозахисниками Одеси. Разом ми щільно зайнялися роботою у цьому напрямі. Як це часто буває, спільна робота згуртувала нас, і з багатьма тими, хто тоді йшов поруч.

У Києві я зустріла своє кохання. З чоловіком ми багато відвідували музеї, виставки, годинами гуляли на пішохідних екскурсіях, ми відкривали для себе наш Київ у дуже цікавому і новому для нас ракурсі, ми знаходилися постійно в русі, спілкуванні, у нас було стільки планів, ми так багато про що мріяли. Ми відчували себе найщасливішими людьми. До початку війни…

Ось тоді я зрозуміла, що мирною людиною я була, коли в моїй Україні був мирний час, а зараз ситуація зовсім інша і має безпосереднє відношення до кожного українця. Саме того дня я вирішила добровільно призватися до ЗСУ.

Ми з чоловіком поповнили лави ЗСУ. Зараз ми служимо у різних військових частинах, бачимося вкрай рідко, не змогли навіть разом відзначити першу річницю нашого весілля.

Ми не здобували військову освіту. Ми були абсолютно впевнені, що в нашій країні завжди буде мир. До 24.02.2022.

Багато хто з вчора ще спокійних, миролюбних, звичайних людей, добровільно призвалися сьогодні до ЗСУ і стали військовими людьми для того, щоб припинити звірства, які творяться зараз на нашій землі та повернути в Україну мир та спокій.

Страшно, що є ті, кого вже не повернути. Страшно, але водночас я безмежно пишаюся нашими українцями, які мотивовані настільки сильно, що ні на секунду не сумніваються в нашій Перемозі, і справжня правда в тому, що наш народ готовий на все, щоб перемогти в цій моторошній війні. Добро завжди перемагає зло. Ми воюємо на боці добра. А значить, все буде Україна!» - розповіла свою історію «Голда».

Слава Україні!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, київ, збройні сили україни
В тему