29 Липня 2022
Новини

Знищення Кримського мосту: що кажуть в РНБО

Знищення Кримського мосту: що кажуть в РНБО

Збройні Сили України обов'язково завдадуть удару по Кримському мосту, адже це вже вирішене питання.

Кримський міст знищать, як тільки будуть можливості, здібності, необхідність і поставлене завдання завдати цього удару. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телеканалу Еспресо, - пише Слово і Діло.

«У разі необхідності це питання вирішують військові... Що стосується Кримського моста або іншої інфраструктури, повірте, все знаходиться під пильним контролем. Як тільки буде необхідність, можливість, здатність і завдання, все це буде зроблено, і не тільки щодо того об'єкта, який ви назвали» - запевнив він.

Раніше Олексій Арестович повідомив про те, що побудований російськими окупантами Кримський міст обов'язково буде знищений. Його будівництво провели незаконно, Крим - територія України, тому міст фактично є українською власністю, і Україна може робити з ним все, що забажає.

У росії повідомлення Україні про бажання знищити міст викликало чергові істерики. Так, у разі атаки на Кримський міст у кремлі погрожують завданням «нищівного удару» по Києву, військовій інфраструктурі та каналам логістики постачання зброї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, війна з Росією, Україна, рнбо
В тему