29 Липня 2022
Новини

У Херсоні рашисти вкрали теплохід, щоб возити солдатів

У Херсоні рашисти вкрали теплохід, щоб возити солдатів

Пасажирський теплохід, пришвартований на Карантинному острові, в тимчасово окупованому Херсоні вкрали російські солдати.

Вони хочуть використовувати судно, як альтернативу виведеному з ладу Антонівському мосту. Про це повідомила Національна поліція Херсонської області.

«У Херсоні військові рф заволоділи пасажирським теплоходом, пришвартованим на Карантинному острові. Нині відомо, що окупаційні війська використовують теплохід для переправлення через річку Дніпро в районі пошкодженого Антонівського мосту» - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 липня українські військові завдали першого удар в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатний до експлуатації. Правда, з його ремонтом в окупантів виникли труднощі, тому війська рф не могли переправляти по ньому озброєння і техніку.

27 липня ЗСУ завдали другий удар по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Після цього гауляйтери окупантів у Херсоні розпорядилися перекрити пошкоджений міст. Зараз проїзд по ньому неможливий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією
В тему

Останні матеріали