23 Липня 2022
Новини

Як у Луцьку відбулася акція «Біжу за «Азовсталь»

Як у Луцьку відбулася акція «Біжу за «Азовсталь»

У Луцьку до благодійного забігу в рамках Всеукраїнської акції на підтримку полонених українських військових, які боронили Маріуполь та завод "Азовсталь", 23 липня долучилися майже чотири сотні учасників.

Про це Суспільному розповіла організаторка забігуКатерина Калюжна.

Забіг стартував від головного корпусу Волинського Національного університету імені Лесі Українки. Перед початком усі учасники отримали в організаторів спеціальні реєстраційні номери.

"Всі охочі можуть брати участь і підтримати хлопців таким чином. Це марафон не на приз, не на перше місце. Нам не важливо з якою швидкістю і скільки ви пробіжите. Важливо тільки те, що ви подумки і душею з захисниками "Азову", – говорить Катарина Калюжна.

Її чоловік служить у полку "Азов", нині понад два місяці перебуває у російському полоні. Сьогодні, 23 липня, у нього День народження.

"Я знаю, що таким чином я його можу привітати. І я знаю та вірю, що він це все відчуває. Він вийшов з Азовсталі 19 травня на евакуацію. До цього він служив і жив в Маріуполі. Я не маю з ним зв’язку. Єдине, що я знаю, що в нього не має поранень. Тобто він здоровий", – говорить дівчина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, луцьк, Волинь, маріуполь, полон
В тему