23 Липня 2022
Новини

Українські захисники знищили базу росіян в Енергодарі

Українські захисники знищили базу росіян в Енергодарі

В окупованому Енергодарі біля Запорізької атомної електростанції 22 липня ЗСУ ювелірним ударом знищили невелику базу російських загарбників.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ у Телеграмі.

«Використовуючи дрон-камікадзе, було завдано удару по наметовому містечку і техніці ворога, зокрема в авто з зенітними установками і БМ-21 «Град», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в результаті удару вбило трьох окупантів, ще 12 травмовано. Наметове містечко згоріло, противник довго не міг загасити пожежу.

Нагадаємо, що російські військові розмістили щонайменше 14 одиниць важкої військової техніки з боєкомплектом, зброю та вибухівку у машинному залі першого енергоблоку Запорізької АЕС.

Напередодні ЗСУ завдали точного удару по скупченню живої сили і техніки окупантів у тимчасово захопленому Енергодарі. В результаті обстрілу повідомляється про великі втрати.

Мер Енергодару Дмитро Орлов попереджав, що окупанти поширюють фейки про українських партизанів, які начебто готують теракти у місті. Так, росіяни нібито виявили біля зупинки громадського транспорту саморобний вибуховий пристрій.

Раніше росіяни викрали начальника служби охорони довкілля Запорізької АЕС. А потім ще двох працівників станції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя, Відео T1.ua
В тему