20 Липня 2022
Новини

Миколаїв хочуть закрити кілька днів: ловлять колаборантів

Миколаїв хочуть закрити кілька днів: ловлять колаборантів

Аби спіймати колаборантів і зрадників у Миколаєві, місто планують закрити на 1-2 дні.

Про його закриття повідомлять завчасно. Про це у відеозверненні повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«Це (спецоперація — ред.) планується найближчим часом: за тиждень-два. Якраз закінчаться жнива та ми відпрацюємо максимально всі дані», — сказав Кім.

Наразі обласна адміністрація разом із військовими збирає інформацію про ймовірну діяльність колаборантів та зрадників. Лише за вчора надійшло 18 листів про таку діяльність. Інформацію перевіряють.

Закрити місто планують на день або два. Про це завчасно попередять, щоб люди могли закупити їжу та воду. Під час закриття міста відбудеться спецоперація щодо затримання колаборантів.

Напередодні Кім анонсував, що платитиме 100 доларів за інформацію про російських коригувальників у Миколаївській області.

Інформацію про таких людей потрібно надсилати на електронну пошту: 100otkima@gmail.com. У листі потрібно вказати ПІБ людини, що здає окупантам місця розташування українських військових чи корегує вогонь, а також (якщо відомо) номер її телефону, адресу проживання та інші відомості, які можуть допомогти встановити особи.

Крім того, потрібно надати детальний опис події або фактів, за наявності фото та відео або факти в електронному вигляді, які вказують на те, що людина допомагає військовим рф.

Заявник має залишити свої ПІБ, номер телефону для зв'язку та уточнення обставин. Після перевірки та підтвердження інформації, ви отримаєте 100 доларів винагороди.

Нагадаємо, ввечері 19 липня окупанти обстріляли село Лимани, внаслідок чого сталося загоряння житлових та дачних будинків. Уночі неодноразово обстрілювали територію Баштанської громади. Попередньо, вибухи були біля сільських населених пунктів.

Також вночі під обстріли потрапили об'єкти інфраструктури та житлові будинки в смт Березнегуватому, а також у селах Калуга та Висунськ.

Загалом на південному напрямку російські війська підтримують високу інтенсивність розвідки безпілотниками. А в акваторії Чорного моря поза пунктами базування перебувають три носії крилатих ракет «Калібр».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: миколаїв, війна з Росією
В тему