20 Липня 2022
Новини

ЗСУ зупинили наступ росіян біля Білогорівки

ЗСУ зупинили наступ росіян біля Білогорівки

Біля Білогорівки Луганської області українські захисники зупинили наступ російських окупантів, на цьому та інших напрямках рашисти мали значні втрати.

Про це інформує голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Окупанти націлені на штурм Бахмута, тому й влаштовують терор в населених пунктах, розташованих на підступав до цього міста.

На межі областей за минулу добу росіяни завдали 7 ракетних ударів, 3 мінометних обстріли, провели дві атаки із застосуванням ствольної артилерії та ще дві – за підтримки реактивної", - написав Гайдай.

За словами голови ОВА, зокрема, серйозно постраждало Верхньокам’янське – по ньому росіяни били з артилерії і "Градів", і навіть застосовували авіацію. 

Вночі окупанти також потужно обстріляли з "Градів" Білогорівку. 

За словами Гайдая, ворог кидає нещодавно мобілізованих жителів окупованих населених пунктів Луганщини в бій, але просуватися вперед окупантам не вдається. Попри щільний артилерійський та ракетний тиск, Збройні сили України утримують свої позиції. 

Голова ОВА додав, що не за планами в окупантів йдуть справи і в окупованих містах.

За словами Гайдая, росіяни обіцяли швидко відновити об’єкти критичної інфраструктури, але в них виникли труднощі не те, що з ремонтом, а й навіть з підвезенням питної та технічної води.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, луганськ
В тему