20 Липня 2022
Новини

рашисти випустили 30 снарядів по житловому кварталу в Нікополі

рашисти випустили 30 снарядів по житловому кварталу в Нікополі

По Нікополю з РСЗВ "Град" рашисти випустили в ніч проти 20 липня понад 30 снарядів.

Зруйновано й пошкоджено приватні будинки, двоє людей загинули, дев’ятеро отримали поранення. Про це інформують голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

О 02:42 в ніч на 20 липня Євтушенко повідомив, що місто Нікополь обстріляно. Резніченко згодом заявив, що "російська орда не припиняє терор Нікопольського району". 

"Умисно обстріляли з "Градів" житловий квартал у Нікополі. Випустили понад 30 реактивних снарядів. 

Попередньо: двоє людей загинули, дев’ятеро – поранені. Шестеро постраждалих у лікарні, серед них четверо дітей. Найменшому пораненому усього три роки! Три роки! Дитині, яка спала удома, коли російські відморозки ударили по ній з "Градів". 

Обстрілом вщент зруйновані 3 приватні будинки, з десяток – пошкоджені", - зазначив Резніченко.

Станом на 7-му ранку рятувальники продовжують розбирати завали і з’ясовувати масштаби руйнувань. 

По місту розкидані боєприпаси, які не здетонували. Працюють піротехніки. 

Це щонайменше третю добу поспіль російські війська атакують Нікополь із реактивної артилерії. Раніше повідомлялося, що вони підступно встановили ракетні комплекси на території Запорізької АЕС, що робить неможливим удар у відповідь.

Оперативне командування "Південь" у нічному зведенні повідомило, що напередодні ворог продовжував обстріли Нікополя: 20-ма реактивними снарядами - атакували портову інфраструктуру і узбережжя. Минулося без втрат. 

У понеділок ввечері армія рф поцілила по порту і двох промислових підприємствах у Нікополі, пошкодила також житловий будинок, господарчу споруду й електромережі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дніпро
В тему