17 Липня 2022
Новини

«Чи не більша половина моїх друзів, побратимів чи хороших знайомих вже вибули зі строю»

«Чи не більша половина моїх друзів, побратимів чи хороших знайомих вже вибули зі строю»

Фельдшер 14-та бригади ЗСУ імені князя Романа Великого Олексій  Кушнєр наголошує тим, хто залишився у тилу, що варто «відвідати курси долікарської допомоги, тир, навчитись водити автомобіль, дослідити правила життя та виживання в польових умовах, картографії.

 Адже захисники на передовій «закінчуються…» …

https://web.telegram.org/k/#@oleksiykushner

«Ми закінчуємось.

Чи не більша половина моїх друзів, побратимів чи хороших знайомих, які мали досвід бойових дій попередніх років, за цих, неповних 5 місяців повномасштабного вторгнення, вже вибули зі строю.

Хто поранений, хто загинув, хто в полоні. Лише одиниці знову повернуться сюди.

Вірити в ЗСУ, донатити, працювати наповнюючи бюджет це круто, дуже круто. Але скільки з вас за ці 5 місяців відвідали курси долікарської допомоги, тир, навчились водити автомобіль(тут якщо що автоматичної коробки передач нема), дослідили правила життя та виживання в польових умовах, картографії….?

Нє, ну я дуже зрадію, якщо вам пощастить не потрапити сюди, дуже… Такі знання це не про те, щоб зробити вас універсальними воїнами, ці знання щоб ви вижили «якщо що».

«Мені не тре, мене не заберуть» - як показує практика прилетіти може скрізь. І вірити, що «якщо що» то біля мене буде лікар - утопія, скоріше всього біля вас буде такий самий, який вірить, що біля нього буде той, хто вміє надати медичну допомогу, «справа порятунку утопающого в руках утопающого».

Я не лякаю вас, я лише хочу, щоб ви були готові. І бажаю, щоб ваші, специфічні, знання ніколи не стали вам в пригоді.

Їбашим. Кожен на своєму фронті. Слава ЗСУ! Слава народу України!», - наголошує Олексій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, збройні сили україни, медицина, війна з Росією
В тему