12 Липня 2022
Новини

Українські захисники атакували будівлю СБУ в Енергодарі

Українські захисники атакували будівлю СБУ в Енергодарі

В окупованому Енергодарі вночі 12 липня Збройні сили України атакували приміщення СБУ, яке зайняли російські загарбники.

Про це інформують Енергоатом і російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"Сьогодні вночі двічі: приблизно о 00:40 год та у період з 3:40 год до 04:20 год у тимчасово окупованому Енергодарі з дронів було атаковане приміщення СБУ, яке зайняли військовослужбовці рф. Зафіксовано пряме влучання у будівлю", - пишуть в Енергоатомі.

"РИА Новости" повідомили, що "українські безпілотники скинули 2 міни на будівлю поблизу Запорізької АЕС, постраждалих немає". 

Варто зазначити, що окупанти приховують будь-яку інформацію про жертви серед своїх військових. 

Пропагандистське видання також оприлюднило фото з атакованої будівлі СБУ.

Нагадаємо, останнім часом окупанти все частіше повідомляють про вибухи в окупованих ними містах України. 4 липня кремлівські ЗМІ та соцмережі бойовиків розповсюджували відео про вибух на вокзалі в окупованому Донецьку.

5 липня в окупованому Донецьку вибухнув склад боєприпасів, який російські загарбники розмістили у "Камаз центрі" у Київському районі міста. 9 липня у Маріуполі пролунало два вибухи – в районі меткомбінату ім. Ілліча та в районі "Азовсталі".

12 липня ОК "Південь" підтвердив знищення ворожого складу з боєприпасами у тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, збройні сили україни, сбу
В тему