12 Липня 2022
Новини

Коли відбудеться зустріч «Рамштайн-4»

Коли відбудеться зустріч «Рамштайн-4»
У режимі онлайн 20 липня відбудеться четверта зустріч Контактної групи з питань оборони України (так званий «Рамштайн-4»).

Про це вказано на сайті Пентагону за підсумками телефонної розмови міністрів оборони США та України Ллойда Остіна та Олексія Резнікова, - пише hromadske.

Зокрема, очільники відомств обговорили порядок денний наступного засідання та обмінялися думками щодо майбутньої допомоги США та союзників Україні у форматі «Рамштайн-4».

До слова, контактну групу з питань оборони України створили для того, щоб оцінювати оборонні потреби України та надавати допомогу. До неї долучилися понад 35 країн.

Перша зустріч Контактної групи з питань оборони України відбулася 26 квітня на авіабазі ВПС США «Рамштайн» у Німеччині за участю 40 країн. 

Відтак на зустрічі у форматі «Рамштайн-2», яка відбулася 23 травня, Україна отримала підтвердження щодо посилення берегової оборони. Зокрема йшлося про протикорабельні ракети Harpoon, повідомляв міністр оборони України Олексій Резніков.

Третя зустріч у форматі «Рамштайн» минула у середині червня. За підсумками засідання Німеччина, Канада, Словаччина, Польща та Нідерланди оголосили про постачання Україні додаткового озброєння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Світ, зброя
В тему

Останні матеріали