12 Липня 2022
Новини

Удар по Часовому Яру: знайшли ще тіло дитини

Удар по Часовому Яру: знайшли ще тіло дитини

У Часовому Яру на Донбасі під завалами зруйнованої рашистами п’ятиповерхівки виявили тіло загиблої дитини, всього знайшли тіла 34 загиблих.

Про це повідомляє ДСНС України.

«Станом на 23:30 під час проведення аварійно-рятувальних робіт у п’ятиповерховому житловому будинку в м. Часів Яр виявлено тіло 1 загиблої дитини (орієнтовно 2013 р.н.). Всього з початку робіт на місці події виявлено тіла 33 загиблих осіб, з них 1 дитина (орієнтовно 2013 р.н.), врятовано з під завалів 9 осіб. Роботи тривають», - йдеться у повідомленні.

Згідно зі словами представниці ГУ ДСНС України у Донецькій області Вероніки Бахал, є інформація, що під завалами ще можуть перебувати дорослі та діти.

«Розбір завалів може тривати ще 1-2 дні, складність у тому, що намагаємося врятувати максимальну кількість людей, дуже багато конструкцій будинку, це все відбувається дуже акуратно», - розповіла Бахал.

Станом на 06:30 12 липня працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій розчистили приблизно 70% руїн. Рятувальна операція триває.Станом на ранок 12 липня зросла до 34.

Нагадаємо, увечері в суботу, 9 липня, російські війська обстріляли з «Ураганів» житловий будинок у місті Часів Яр Донецької області. Ще вранці було відомо про 17 загиблих у Часовому Яру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, донецьк
В тему