10 Липня 2022
Новини

Зі «Слуги народу» можуть виключити Тищенка

Зі «Слуги народу» можуть виключити Тищенка

Виключення з партії Миколи Тищенка ініціювала нардепка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла.

Вона звинуватила його у причетності до шахрайських схем. Про це Безугла повідомила у Facebook.

Конфлікт між Безуглою та Тищенком виник після нібито вручення останньому нагородної зброї командиром добровольчого формування №14 територіальної громади Києва «Архангел Михайло» Михайлом Майманом.

«Можливо, кілька моїх публікацій стосовно шахрая Моні та Миколи Тищенка могли здатися комусь жартівливими. Але це як бенкет під час чуми. Ці люди, мабуть, не втрачали близьких, вони сміють робити «схеми» на війні, людській надії, горі, а часом, – нерозбірливості. І там питання не тільки про нагородну зброю, це вершина айсберга», - повідомила вона.

Згідно з інформацією Безуглої, Майман нібито мародерив і наживався на війні. У зв’язку з цим вона звернулася до правоохоронних органів, які розпочали розслідування. Нардепка повідомила, що дала покази про це Національній поліції, закликавши всіх, хто має інформацію про зв’язок Тищенка і Маймана, повідомити її помічника.

«Наразі правоохоронні органи опрацьовують проблему. Окремо досліджуємо факт існування такого формування», – написала вона.

Як зазначає Безугла, у суботу, 9 липня, вона була на допиті в Національній поліції України, тепер подає депутатські звернення і буде звертатися до голови фракції «Слуга народу» щодо розгляду виключення з фракції та партії Миколи Тищенка.

Згідно з її словами, «у нас багато чудових людей в команді, а це – пляма, потемніла в умовах війни». Також вона додала, що в Офісі президента Тищенка «давно уникають».

Нагадаємо, що 31 травня Верховна рада звільнила Людмилу Денісову з посади уповноваженого з прав людини. За словами депутата від «Слуги народу», однією з причин звільнення є те, що Денісова «майже не виконувала своїх повноважень» щодо правозахисної діяльності та вела дивну медійну роботу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: слуга народу, депутати
В тему